Składniki:
				
			- 1 opakowanie makaronu TURINI
 - 1 puszka groszku
 - 1 puszka kukurydzy NOTRE JARDIN
 - 1 puszka ciecierzycy NOTRE JARDIN
 - 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
 - 200 g szynki
 - 200 g sera feta LES CROISES
 - 1 łyżka musztardy RUSTICA
 - 1 łyżka majonezu RUSTICA
 - 2 łyżki jogurtu naturalnego
 - sól i pieprz do smaku
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, pozostawić do ostygnięcia.
 - Szynkę i ser feta pokroić w kostkę.
 - Warzywa konserwowe odcedzić na sicie.
 - Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski.
 - Musztardę, majonez i jogurt, wymieszać razem i dodać do pozostałych składników.
 - Przyprawić do smaku solą i pieprzem.